Categorie: Chromebook

Veelgestelde vragen

7 resultaten in de categorie chromebook

Werkt de plugin ook voor incognito vensters?

Nee. Het is op een Chromebook niet mogelijk om centraal een plugin standaard aan te zetten in incognito vensters. Dat kan alleen op de Chromebook zelf. (En daar kan dat ook weer uitgezet worden.)

Lees meer
De extensie doet niet wat ik wil

Als de Myndr-extensie niet doet wat jij met de Myndr-switch hebt ingesteld dan kan het zijn dat de verkeerde code is ingevoerd. Om dat te controleren klik je op het icoon van de extensie en dan op het tandwieltje.
Nu zie je welke switch deze extensie volgt. Vergelijk het serienummer met het serienummer op de muurplaat van de switch.

In de handleiding staat wat je dan moet doen om de extensie te resetten! Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met je ICT-beheerder of -leverancier.

De extensie is weg? Ik zie het Myndr icoon niet meer.

Soms zet de Chrome-brower zomaar de “Extensions Toolbar” aan en die verstopt extensies. Je ziet dan een puzzelstukje-icoon. Als je daarop klikt dan verschijnt het lijstje van extensies met punaises erachter. Klik op de punaise achter het myndr icoon zodat deze blauw wordt.

Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met je ICT-beheerder of -leverancier.

De extensie zegt: “myndr staat uit”

Dit is een probleem in de vroege versie van de extensie. Als je dit tegenkomt is het meestal voldoende om de Chrome browser (dus niet de hele Chromebook) af te sluiten en opnieuw op te starten.

De extensie opnieuw instellen

Soms moet de Myndr-extensie opnieuw worden ingesteld. Op het kaartje dat je bij de Myndr-switch gekregen hebt, staat uitgelegd hoe je dit moet doen.

Ben je deze kwijt? Neem dan contact op met je ICT-beheerder of -leverancier.

De Chromebook filtert verkeerd

De extensie in de Chromebook is gekoppeld aan het account van de leerling. Als de leerling van klas wisselt of als de verkeerde klascode is ingevoerd dan filtert de Chromebook niet goed.

Lees meer
De Myndr-switch doet het niet en eraan draaien heeft geen effect

Als draaien aan de switch niet het gewenste effect heeft, controleer dan de volgende zaken.

Lees meer

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.

Alle categorie├źn