Categorie: Extensie

Veelgestelde vragen

6 resultaten in de categorie extensie

Hoe zorg ik ervoor dat leerlingen niet zelf extensies kunnen installeren?

Er zijn zo’n 190.000 extensies in de Google Chrome Webs Store en ook het aantal in de Edge Add-on Store neemt gestaag toe. Naast hele handige, leuke en mooie extensies zitten daar ook een boel minder goede en zelfs gevaarlijke tussen.

Lees meer
Kan Myndr ook andere extensies filteren?

De Myndr-plugin kan andere extensies niet altijd effectief filteren. Maar dat is niet de enige reden waarom je leerlingen beter niet zomaar extensies kunt laten installeren. Informeer je over de risico’s en denk goed na of je het de mogelijke gevolgen waard vind

Lees meer
De extensie doet niet wat ik wil

Als de Myndr-extensie niet doet wat jij met de Myndr-switch hebt ingesteld dan kan het zijn dat de verkeerde code is ingevoerd. Om dat te controleren klik je op het icoon van de extensie en dan op het tandwieltje.
Nu zie je welke switch deze extensie volgt. Vergelijk het serienummer met het serienummer op de muurplaat van de switch.

In de handleiding staat wat je dan moet doen om de extensie te resetten! Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met je ICT-beheerder of -leverancier.

De extensie is weg? Ik zie het Myndr icoon niet meer.

Soms zet de Chrome-brower zomaar de “Extensions Toolbar” aan en die verstopt extensies. Je ziet dan een puzzelstukje-icoon. Als je daarop klikt dan verschijnt het lijstje van extensies met punaises erachter. Klik op de punaise achter het myndr icoon zodat deze blauw wordt.

Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met je ICT-beheerder of -leverancier.

De extensie zegt: “myndr staat uit”

Dit is een probleem in de vroege versie van de extensie. Als je dit tegenkomt is het meestal voldoende om de Chrome browser (dus niet de hele Chromebook) af te sluiten en opnieuw op te starten.

De extensie opnieuw instellen

Soms moet de Myndr-extensie opnieuw worden ingesteld. Op het kaartje dat je bij de Myndr-switch gekregen hebt, staat uitgelegd hoe je dit moet doen.

Ben je deze kwijt? Neem dan contact op met je ICT-beheerder of -leverancier.

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.

Alle categorie├źn