Categorie: Gebruik

Veelgestelde vragen

13 resultaten in de categorie gebruik

In welke stand staat de knop eigenlijk?

Sommige Myndr voor School-gebruikers kiezen er voor om de Myndr-switch niet op te hangen. Dan is het lastig te zien in welke stand de knop nou eigenlijk staat.

Lees meer
Werkt Myndr ook in een Windows-omgeving?

Ja, de Myndr-switch werkt ook in de Edge-browser.

De Myndr-plugin nu sinds 2021 officieel beschikbaar voor de nieuwe Edge browser op Windows computers. De Myndr-plugin kan via de officiële beheer-console van Microsoft op Windows 10 computers worden geïnstalleerd.

Kun je één Myndr-switch voor de hele school gebruiken?

Dat kan wel, maar we stimuleren die werkwijze niet. Als alle laptop-gebruikers altijd hetzelfde dagprogramma doorlopen kun je prima één Myndr-switch voor hen gebruiken.

Lees meer
Werkt de plugin ook voor incognito vensters?

Nee. Het is op een Chromebook niet mogelijk om centraal een plugin standaard aan te zetten in incognito vensters. Dat kan alleen op de Chromebook zelf. (En daar kan dat ook weer uitgezet worden.)

Lees meer
Wat moet ik doen als een leerling van groep wisselt?

Soms wisselen leerlingen van groep of klas. Om ervoor te zorgen dat de laptop van die leerling niet de switch van zijn of haar oude groep of klas blijft volgen moet de plugin gereset worden. Je vind in de handleiding hoe je de plugin moet resetten.

Als de plugin gereset is vraagt deze opnieuw om de klas-code. Nu kan de juiste klas-code ingevoerd worden. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Heutink ICT.

Alles wordt geblokkeerd terwijl de switch “open” staat

Als het internet niet goed werkt of steeds onderbroken wordt kan de plugin in de war raken. Dat komt vanzelf weer goed als internet het weer goed doet.

Lees meer
Wat als dezelfde laptop in verschillende klassen wordt gebruikt?

Het komt vaak voor dat laptops door verschillende leerlingen uit verschillende klassen gedeeld worden. Dat maakt voor het gebruik van de myndr-switch niets uit.

Lees meer
Wat kost het?

De Myndr-switch is verkrijgbaar vanaf € 109,00 exclusief btw, inclusief een aantal maanden abonnementskosten*. Als de gratis abonnementsperiode is afgelopen zijn de kosten € 36,00 per switch per jaar.

Wat is een klas-code?

Als de Myndr-extensie op een laptop is geïnstalleerd dan vraagt deze om de klas-code van de Myndr-switch. Je kunt geen websites bezoeken totdat je de klas-code ingevoerd hebt.

De klascode is een 4-cijferig getal waarmee de laptop aan een Myndr-switch wordt gekoppeld. Als de klas-code is ingevuld bepaal je met de Myndr-switch waar wel en niet naartoe gesurft mag worden.

De Chromebook filtert verkeerd

De extensie in de Chromebook is gekoppeld aan het account van de leerling. Als de leerling van klas wisselt of als de verkeerde klascode is ingevoerd dan filtert de Chromebook niet goed.

Lees meer
De Myndr-switch doet het niet en eraan draaien heeft geen effect

Als draaien aan de switch niet het gewenste effect heeft, controleer dan de volgende zaken.

Lees meer
Hoe lang gaan de batterijen mee?

De batterijen gaan, afhankelijk van het gebruik natuurlijk, ongeveer 1 jaar mee. Je kunt in het control panel zien wat de status van je batterijen is.

Lees meer
De Myndr-switch maakt soms piep geluidjes, waarom is dit?

Wat dat betekent is afhankelijk van hoeveel piepjes en of die kort (een fractie van een seconde) of lang (een seconde) klinken.

Lees meer

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.

Alle categorieën