Wat als dezelfde Chromebook in verschillende klassen wordt gebruikt?

Het komt vaak voor dat Chromebooks door verschillende leerlingen uit verschillende klassen gedeeld worden. Dat maakt voor het gebruik van de myndr-switch niets uit. Niet de Chromebook maar het account van de leerling weet zelf welke specifieke switch het moet volgen.

Dat werkt met behulp van een extensie, of plug-in. Als een leerling inlogt op een Chromebook die eerder door een andere leerling werd gebruikt dan zal die Chromebook eerst alle instellingen van de zojuist ingelogde leerling laden. Daar hoort ook de myndr extensie/plug-in bij. En die weet welke myndr-switch gevolgd moet worden.

Terug