Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De nieuwste vragen

In welke stand staat de knop eigenlijk?

Sommige Myndr voor School-gebruikers kiezen er voor om de Myndr-switch niet op te hangen. Dan is het lastig te zien in welke stand de knop nou eigenlijk staat.

Lees meer
Hoe zorg ik ervoor dat leerlingen niet zelf extensies kunnen installeren?

Er zijn zo’n 190.000 extensies in de Google Chrome Webs Store en ook het aantal in de Edge Add-on Store neemt gestaag toe. Naast hele handige, leuke en mooie extensies zitten daar ook een boel minder goede en zelfs gevaarlijke tussen.

Lees meer
Hoe word ik reseller?

Reseller van Myndr worden betekent meewerken aan een switch binnen het onderwijs. De switch die leerkrachten weer in staat stelt controle over internet in de klas te hebben in plaats van andersom.

Lees meer
Werkt Myndr ook in een Windows-omgeving?

Ja, de Myndr-switch werkt ook in de Edge-browser.

De Myndr-plugin nu sinds 2021 officieel beschikbaar voor de nieuwe Edge browser op Windows computers. De Myndr-plugin kan via de officiële beheer-console van Microsoft op Windows 10 computers worden geïnstalleerd.

Kan ik zelf een website of URL toevoegen?

Myndr werkt met categorieën. Elke website hoort bij een bepaalde categorie. Soms kom je een website tegen die eigenlijk in een bepaalde categorie hoort maar die toch toegankelijk is terwijl dat niet zou moeten. Of die juist niet toegankelijk is terwijl dat wel zou moeten.

Je kunt die website (voor nu) door ons laten toevoegen aan de juiste categorie. Stuur ons een bericht of chat met ons en wij gaan direct voor je aan de slag. Meestal lukt het binnen een dag om de website aan de juiste categorie toe te voegen.

Als de website is toegevoegd kun je de cache van de plugin leegmaken.

Wat is een klas-code?

Als de Myndr-extensie op een laptop is geïnstalleerd dan vraagt deze om de klas-code van de Myndr-switch. Je kunt geen websites bezoeken totdat je de klas-code ingevoerd hebt.

De klascode is een 4-cijferig getal waarmee de laptop aan een Myndr-switch wordt gekoppeld. Als de klas-code is ingevuld bepaal je met de Myndr-switch waar wel en niet naartoe gesurft mag worden.

Installeren

Om myndr in de klas/groep te gebruiken moet de plugin geïnstalleerd worden.

Via ICT-beheerder

Wordt de ICT bij jullie op school beheerd door een externe partij? Neem dan contact op met de servicedesk van je beheerder.
Zij weten precies wat je moet doen om de myndr te installeren.

ICT in eigen beheer

Hebben jullie de ICT in eigen beheer? Volg dan de stappen in onze handleiding.

Naar de instructies