Allemaal de
koppies erbij!

Alleen het internet dat je nodig hebt

Dankzij myndr voor school kan de leerling zich beter concentreren, neemt de rust tijdens de les toe, en komt de leerkracht meer toe aan echt lesgeven. Want leerlingen kunnen alleen bij het internet dat op dat moment voor hen relevant is.

Dus geen verleiding om te gaan gamen of op zoek te gaan naar sites waar ze niks te zoeken hebben. Geen YouTube of TikTok. En geen advertenties om ze weg te leiden van waar ze wel moeten zijn. Daardoor hoef je als leerkracht niet meer bezig te zijn met schermen te controleren.

Myndr filtert het internet, zodat de klas alleen toegang heeft tot de delen van het internet die op dat moment nodig zijn. Dat gebeurt met behulp van een knop voor de leerkracht.

In een handomdraai geeft de knop een signaal aan de gekoppelde Chromebooks en wordt de toegang binnen 10 seconden op de Chromebook aangepast. Alle tabs en vensters die open staan in de Chrome-browser worden gecheckt en, als dat nodig is, geblokkeerd.

7 redenen om te kiezen voor myndr

 • Helpt met concentratie en rust in de klas

  Leerlingen kunnen zich focussen op hun taken zonder afleiding.

 • Gemakkelijk te bedienen

  Geen IT-kennis nodig om de knop te kunnen bedienen.

 • Filter is flexibel aan te passen

  Met vijf verschillende standen is het gemakkelijk switchen.

 • Supereenvoudige installatie

  Geen stress voor de IT-afdeling.

 • Aansluitbaar op het huidige internet netwerk

  Het huidige netwerk hoeft niet aangepast te worden.

 • Ontwikkeld in samenwerking met scholen

  Ons product is voor de dagelijkse praktijk ontwikkeld.

 • Privacy van gebruikers wordt beschermd

  Er wordt bewust geen gebruikersdata verzameld.

Installeren. Kinderlijk eenvoudig.

Myndr voor school werkt heel simpel. De Chromebook van de leerling krijgt vanuit het centrale beheer een extensie geïnstalleerd. Zodra de browser wordt opgestart, vraagt de extensie eenmalig om een klassencode. Deze code koppelt de Chromebook aan de switch in het klaslokaal. Meer is er niet voor nodig.

Privacy wordt beschermd

Alle filtering gebeurt op de Chromebook zelf. Wij kunnen niet zien wat de leerlingen doen op het internet, waar ze naar zoeken of met welk pakket ze aan het werk zijn. Er wordt dus geen privacy-gevoelige informatie opgeslagen. Niet bij ons, en niet bij jullie op school. Wel zo veilig en geen gedoe met de AVG!

Voorkomen is beter dan genezen

Je kunt achteraf het online gedrag van je leerlingen gaan analyseren, maar het is beter om te voorkomen dat ze ├╝berhaupt op delen van het internet komen die niet voor leerlingen geschikt zijn. Met myndr kun je je klas met een gerust hart het internet op laten gaan. De zoekresultaten zijn kindvriendelijk en advertenties en 18+ websites worden standaard geblokkeerd.

Geen dure apparatuur nodig

Om myndr te gebruiken hoef je alleen de knop aan te schaffen en betaal je jaarlijks een bedrag voor het gebruik van het systeem. Je hoeft dus geen dure servers aan te schaffen en je hoeft geen ingewikkelde instellingen te maken. Je kunt gewoon gebruik blijven maken van het internet- of wifi-netwerk dat er al is.