Werkt de plugin ook voor incognitovensters?

Nee. Het is op een Chromebook niet mogelijk om centraal een plugin standaard aan te zetten in incognitovensters. Dat kan alleen op de Chromebook zelf. (En daar kan dat ook weer uitgezet worden.)

Wat wel mogelijk is, is om centraal de mogelijkheid tot het openen van incognito vensters uit te schakelen.
Dat kan in de Google Beheerdersconsole bij Apparaten > Chrome > Instellingen > Incognitomodus op “Organisatie-eenheid” niveau. Dus bijvoorbeeld voor alle leerlingen of voor bepaalde klassen.

Selecteer de gewenste Organisatie-eenheid en zet de Incognitomodus instelling op “Incognitomodus niet toestaan”. Klik rechtsboven op OPSLAAN.

Nu kunnen er geen incognito vensters meer geopend worden.